Confidenţialitate

Șase modele de pantofi bărbătești pentru primăvară (P)

În mod firesc, încălțămintea trebuie revizuită și actualizată în fiecare anotimp pentru a arunca pantofii deteriorați sau pentru a dona modelele demodate și a completa colecția cu alte variante noi, în tendințe. Acest lucru este necesar nu doar pentru imagine, ci și pentru confortul și siguranța picioarelor tale. Dacă vei purta încălțăminte deteriorată riști să-ți rănești picioarele, iar dacă vei integra în ținută pantofi care nu mai sunt la modă, riști să distrugi tot outfitul. Prin urmare, am ales să-ți prezentăm 6 dintre cele mai populare tipuri de pantofi barbati în această primăvară, modele clasice reinventate sau variante hibrid foarte actuale.

Pantofi Oxford Wingtip

Orice gentleman are în garderobă măcar o pereche de pantofi Oxford. Modelul clasic, pentru office, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Însă pentru ținutele smart casual există acum variante reinterpretate, cu talpă sport și cusături evidente, care le dau o notă de stil nonconformist.

Mocasinii penny

Acest model de pantofi, pe care Paul Newman și Steve McQueen i-au propulsat către succes, sunt încă un mare hit. Eleganța lor neperisabilă în tendințe și versatilitatea lor i-a transformat într-o alegere ideală pentru aproape orice moment de lifestyle. De la jeans, la chinos sau șorturi chino, mocasinii penny reușesc să ridice la un alt nivel imaginea oricărei ținute din acest sezon.

Ghetele desert

De obicei, când vine vorba de încălțăminte, bărbații aleg un model Oxford pentru ținutele office sau de eveniment și o pereche sneakerși pentru week-end. Însă așa-numitele desert boots sunt variante extrem de cool pentru ținutele smart casual pentru întreaga săptămână. Aceste ghete de inspirație militară, care au început să fie promovate prin anii ’50, pe jumătate casual și pe jumătate formale, sunt destul de versatile ca să poată fi abordate în diverse ecuații de stil. Modelul clasic din piele întoarsă vine, în acest sezon, în mai multe variante de culoare și pot fi create chiar și din fâșii de piele împletită. Înainte să le achiziționezi gândește-te și la durabilitatea lor: cu cât le vei purta mai mult, cu atât pielea prăfuită va căpăta un aer vintage, foarte cool.

Pantofii boat

Acest model de pantofi sunt excelenți pentru primăvară și vară pentru că au acel aer estival pe care nu îl întâlnești la multe modele. Îi poți alege în varianta clasică de maro sau într-o nuanță de bleumarin, pentru ținutele de timp liber.

Pantofii sport

Modelele de pantofi confortabili sunt cele mai apreciate de către bărbați, iar pantofii sport sunt cei mai avansați la acest capitol. Caută adidasi Nike de barbati, cu spumă antișoc, dacă vrei să obții maximum de confort și utilitate, mai ales pentru zilele cu activitate fizică sporită.

Espadrilele din piele

Nimic nu poate fi mai confortabil decât o pereche de pantofi pe care efectiv nu simți că îi ai în picioare. Espadrilele sunt foarte ușoare, practice și ideale pentru bărbații care urăsc sandalele. În plus, dacă alegi un model din piele, le poți purta atât la petreceri semi-formale, cât și la o plimbare pe malul lacului.