Sarmalele Reci, în turneu național

În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, după opt albume, sute de concerte în toată țara, dar și în străinătate, Sarmalele Reci pornesc în turneu național.

În luna februarie, trupa Sarmalele Reci vine în fața publicului cu piese cu mesaj social, cu ironia fină, dar și cu repertoriul liric, în care romantismul se îmbină cu cugetările maturității despre viață, dragoste și lume.

Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Vlady Săteanu, Mircea Horváth vor susţine primele două concerte din cadrul turneului pe 15 şi 16 februarie la Suceava, respectiv Iaşi.

Turneul ‘Sarmalele Reci – Anul douăzeci‘ aduce în fața publicului piesele esențiale ale trupei, din toate perioadele: ‘Țara de vrea prost’, ‘Aurolac’, ‘Prostia la putere’, ‘Gașca de la bloc’, ‘Maniac’, ‘Haos.ro’ sau ‘Șpriț de vară’, ‘Cocktail Molotov’, ‘Violeta’, ‘Telefonul nu mai sună’, ‘Dacă n-ai fi tu’ sau cel mai recent single ‘Nu mai fac’. Toate se potrivesc la fel de bine astăzi, ca în ziua, mai recentă sau mai îndepărtată, în care au fost lansate.