Sărbătorește Valentine’s Day la Therme București

Spune-i cât de mult o iubești sau cât de mult îl iubești, incluzând în mesajul tău și unul dintre cele trei elemente pe care le găsești 12 luni pe an la Therme București: relaxare, șezlong, palmieri. Autorii celor mai frumoase 5 mesaje câștigă o invitație dublă la Therme București și își vor regăsi mesajele publicate în acestă pagină, pe site-ul radio numărul 1 din România – europafm.ro.

La Therme București vă puteți bucura de cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care 1.400 de palmieri și alte specii unicat. Iar între 14 și 17 februarie, vă puteți impresiona jumătatea cu o ieșire care combină romantismul și momentele de răsfăț în doi la Therme București! Vino cu perechea  în zonele The Palm și Elysium și plătiți împreună un singur bilet de acces. Savurați împreună surprizele pregătite  si, dacă doriți, vă puteți căsători pentru o zi! Dragostea e mai intensă după o sesiune de wellness în doi.  Puteți trăi experiența unică de Couple Massage în Elysium, masajul  cu Ulei Charme D’Orient, lumânări cu vanilie și ciocolată sau vă puteți distra și face sport în același timp la ședințele de Aqua Gym Couple.

Declarațiile câștigătoare:

Irina Petcu: ”Viața mea, lângă tine mă simt ca într-o continuă vacanță de relaxare, stau pe șezlog la umbra palmierilor și nu vreau să mă trezesc niciodată din acest vis frumos!”

Mihaela Constantinescu: ”Iubitul meu soț, te iubesc atât de mult, încât de ziua noastră vreau să mergem la Therme București să ne relaxăm sub palmieri”

Doru Cristian Dimoftache: ”Anul acesta împlinim 40 de ani de când suntem împreună. Poate că viața nu ne-a oferit mereu clipe de relaxare, stând pe șezlog sub palmieri, dar cu siguranță au fost ani plini de bucurii și împliniri și aș dori să spun că tu rămâi pentru mine marea mea dragoste și împlinirea vieții mele. Te iubesc (păcat că o spun atât de rar)!”

Cătălin Drăgan: ”Țin să-i transmit iubitei mele, Clara, că în momentul când ți-am zărit ochișorii aceia verzi, care eclipsau verdele viu al frunzelor spectaculoase ale palmierilor, în timp ce te relaxai pe unul dintre șezlongurile de langa copacul vietii,din zona THE PALM…CA M AM INDRAGOSTIT DE TINE A- 1.000.000- oara…si nu uitaTE IUBESC DE NU TE VEZI!!!!!!!!!

Oana Rodica Damian: ”Când ești trist, eu mă gandesc cum să fac să izbutesc zâmbetul să ți-l trezesc, chipul să ți-l relaxez, sub un palmier ceva, pe-un șezlog, pe o saltea, cu o saună ceva, fericit să fii mereu, că doar asta-i dragostea… să simti că te bucură ceva!”

*Premiul poate fi revendicat și folosit oricând luna aceasta, începând cu data de 14 februarie 2017.

Regulamentul concursului