Sarah Brightman aduce la Bucureşti, pe 28 octombrie, ‘Dreamchaser’

Sarah Brightman va concerta, pe 28 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, show-ul făcând parte din turneul mondial ‘Dreamchaser’.

Capitala va avea parte, pe 28 octombrie, de o producţie grandioasă, susţinută de Sarah Brightman împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni.

Albumul ‘Dreamchaser’ este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spaţiu pe care Sarah o pregăteşte pentru 2015. Brightman intenţionează să cucerească şi lumea nepământeană, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spaţiu.

Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. ‘Dreamchaser’ este un show complex, modern şi spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depăşeşte trei octave, ţinuta sa regală şi efectele speciale îl vor purta pe spectator în lumea viselelor. ‘Vânătorul de vise’ – titlul concertului în traducere – va deveni oricare dintre cei prezenţi la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.

Biletele pentru concertul Sarah Brightman se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro şi bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 500 de lei (categoria VIP), 350 de lei (categoria I), 250 de lei (categoria a II-a), 150 de lei (categoria a III-a), 100 de lei (categoria a IV-a).