Săptămâna viitoare are loc conferinţa-eveniment „De profesie OM, un dialog autentic despre TINE, cu Dan Puric” (P)

Conferința-eveniment ‘De profesie OM, un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric, este organizată de eJobs.ro – site-ul nr.1 în recrutarea online și beneficiază de sprijinul media al: EUROPA FM, Buna ziua Iași, Libertatea, Unica, Avantaje, JOY, Elle, Psychologies, Evz.ro și Capital.

Trăim într-o lume în permanentă schimbare, cu standarde personale şi profesionale dinamice, o lume care ne cere să fim mai competenţi, mai antrenaţi şi mai abili. Statutul de profesionist se câştigă în timp şi se menţine printr-un proces continuu de învăţare.

În acest context şi ca o reacţie firească la cerinţele unei pieţe tot mai competitive, eJobs – site-ul nr.1 în recrutarea online – a lansat seria evenimentelor dedicate dezvoltării personale în context profesional. Seria evenimentelor eJobs debutează cu o conferință, al cărei protagonist este maestrul Dan Puric.

Conferința ‘De profesie OM, un dialog autentic despre TINE’ va avea miercuri, 19 februarie, în Bucureşti, la Restaurant Elisabeta.

‘Prin participarea la conferinţa De profesie OM, un dialog autentic despre TINE, ne propunem să provocăm publicul la un exerciţiu de conştientizare a valorilor esenţiale. Practic, dorim ca împreună cu invitatul nostru – maestrul Dan Puric – să încercăm să redescoperim atât ceea ce suntem, cât şi ceea ce vrem să devenim, făcând apel la repere contemporane, dar şi la valori autentice, din trecut’, a declarat Ana-Maria Cetăţean, Brand Manager eJobs.

Timp de peste două ore, participanţii vor avea ocazia să analizeze, dintr-o altă perspectivă, lumea în care trăiesc, să dialogheze cu maestrul Dan Puric despre propriile planuri şi obiective, dar şi despre valori, prin prisma generaţiilor din care fac parte fiecare. Evenimentul continuă și la Iaşi.

Pe 26 februarie, conferința-eveniment ‘De profesie OM, un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric va avea loc la Iasi, în cadrul unuia dintre cele mai mari centre de conferinţe din ţară – Palas Congress Hall.

‘Anul acesta ne-am propus să ne întâlnim şi cu profesioniştii din ţară, pe care îi simţim în egală măsură conştienţi de importanţa evoluţiei lor continue pe plan personal şi dornici de un parcurs profesional de succes.

Tema şi prezenţa maestrului Dan Puric în cadrul evenimentului au făcut ca alegerea Iaşiului a fost una firească, orașul fiind una dintre cele mai potrivite destinaţii culturale la nivel național’, a mai adăugat Ana-Maria Cetăţean.

Fie că este vorba despre conferinţe, training-uri, târguri de carieră sau despre alte forme publice de relaţionare, evenimentele eJobs se adreseaseză tuturor celor care îşi doresc să evolueze pe plan profesional şi personal, reprezentând totodată și locul de întâlnire al specialiştilor din diverse domenii. Conferința-eveniment ‘De profesie OM, un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric, este organizată de eJobs.ro – site-ul nr.1 în recrutarea online și beneficiază de sprijinul media al: EUROPA FM, Buna ziua Iași, Libertatea, Unica, Avantaje, JOY, Elle, Psychologies, Evz.ro și Capital.

Pentru rezervări sau detalii suplimentare despre conferinţele eJobs, accesaţi: http://evenimente.ejobs.ro .