Confidenţialitate

Sanda Nicola, Tudor Muşat şi Răzvan Ionescu, despre noul proiectul editorial pe care îl încep la Europa FM – VIDEO

Sanda Nicola, Tudor Muşat şi Răzvan Ionescu au fost invitaţi în Deşteptarea, unde au vorbit despre proiectul editorial pe care îl încep la Europa FM.

De luni, de la ora 18:15, la Europa FM, începe o serie de emisiuni de interviuri și dezbateri, sub numele “Piaţa Victoriei”.

Cristian Tudor Popescu, Moise Guran și Teodor Tiță fac echipă cu Sanda Nicola, Tudor Mușat şi Răzvan Ionescu în acest nou proiect.

“Am de gând să aduc mult mai mult hormon feminin în dezbaterea publică. Sunt sătulă să văd dezbateri dominate de bărbaţi cu greutate în costume negre”, a spus Sanda Nicola. 

“E vorba nu doar de informaţie utilă, de a obţine informaţia şi de a o pune în context pentru cei care ascultă, de a le explica în ce fel îi afectează, de a le asigura opiniile relevante pe subiectul cu pricina, e vorba şi despre a încerca să demontăm când sesizăm că trec minciuni pe lângă noi. Dacă ai argumentele şi probele că cineva minte, spune asta ca jurnalist”, a mărturisit Tudor Muşat.

“Vor fi doi oameni de la Recorder, împreună cu Teo Tiţă. Cel mai probabil vom face un altfel de top al evenimentelor săptămânii. Acolo unde va fi posibil vor exista şi materiale audio”, a spus Răzvan Ionescu.