Sâmbătă: Oana Pellea & Amza Pellea – SPECIAL

Sâmbătă, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, actrița Oana Pellea le vorbește ascultătorilor Europa FM, cu emoție, despre premiul pe care îl va primi la Cluj, la început de octombrie, la Festivalul de Film Comedy.

Pe ‘Covorul roșu EuropaFM’ sosește, sâmbătă, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ actrița Oana Pellea, pe care o putem vedea la Teatrul Mic, în două spectacole -‘Vocea Umană’ și ‘Mă tot duc’ – iar la Teatrul Bulandra – în ‘Scaunele’ și ‘Oscar și tanti Roz’.

Oana Pellea va fi premiată, alătrui de actorul Amza Pellea, la Festivalul Internaţional de Film Comedy de la Cluj, care se va desfaşura între 11 şi 20 octombrie.

Amza Pellea va fi distins, post-mortem, cu un Premiu de Excelenţă iar Oanei Pellea îi va fi decernat un premiu pentru curajul de a-i urma pe scenă tatălui ei şi pentru munca sa.

Cum vede Oana Pellea noile spectacole de comedie, ce spune despre tinerii actori, mai ales că anul acesta a fost președintele juriului în cadrul Galei Tânărului Actor -HOP, de la Costinești..?

Răspunsurile vin sâmbătă, când Oana Pellea ne va vorbi despre toate acest lucruri.

Tot atunci, depănăm amintiri din spatele scenei și aflăm impresii despre re-întâlnirea Oanei Pellea, după 26 de ani, cu Sanda Manu – regizor și profesor – în cadrul unui proiect pus în scenă la Teatrul Metropolis din 2011.