Confidenţialitate

Sâmbătă, la Europa FM se întorc Prietenii fără Cuvinte

Una dinte cele mai apreciate emisiuni dedicate iubitorilor de animale și cel mai ascultat program radio de gen din România revine de sâmbătă pe frecvențele Europa FM. Dr. Liviu Harbuz va fi gazda emisiunii Prieteni fără Cuvinte în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00.

Timp de o oră, dicutăm despre problemele cu care se confruntă ascultătorii atunci când vine vorba de prietenii necuvântători, oferim sfaturi utile și ne implicăm în găsirea unor soluții pentru problemele delicate care implică animalele de companie și nu numai.

Îndrăgostit de radio de la o vârstă fragedă, Dr. Liviu Harbuz a fost unul dintre primii oameni din echipa Europa FM, în 2000.

”Cred că prin 1984, când am venit în București și aveam un aparat de radio care mă trezea în fiecare dimineață cu imnul României „Trei culori cunosc pe lume”, după care ascultam cotele apelor Dunării: Baziaș, cinq cent quatre-vingt dix centimetres, baisse dix… Glumesc.

Eram înnebunit după teatrul radiofonic. Îmi sună și azi în cap vocea lui Carboreanu în Apus de soare.

După ’89, radioul era pentru mine o tribună a democrației și l-am preferat întotdeauna în detrimentul televiziunii. Am avut șansa să fac primele emisiuni de Radio în ’93 – ’94 la Radio România Actualități împreună cu Anca Florea. În ’95 – ’96 am intrat în televiziune, realizând emisiuni de specialitate pe TVR și Canal 38, dar, desigur, m-am întors la prima dragoste, radioul, la Europa FM”, își amintește Dr. Liviu Harbuz.

În săptămânile următoare, interviurile din emisiune dar și subiectele practice vor putea fi aprofundate pe europafm.ro într-o secțiune dedicată emisiunii Prieteni fără Cuvinte.