Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson joacă în comedia ”Hitman’s Bodyguard: Care pe care”

Comedia ”Hitman’s Bodyguard: Care pe care” este de vineri în cinematografele românești.

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipă în comedia care a cucerit deja box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului.

Distribuţia filmului este completată de Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului, care alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, de o poveste care abundă în scene de acţiune şi cele mai amuzante schimburi de replici, formează atuurile care promit să poziţioneze ”Hitman’s Bodyguard: Care pe care” în liga experienţelor cinematografice de neratat.

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson). Cei doi trebuie acum să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sangeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS