Rute alternative pentru cele mai aglomerate zone din București. Cum ajungi mai ușor din Drumul Taberei în zona Mihai Bravu

Articol prezentat de Toyota Corolla. Mâine poți fi oriunde.

Deplasarea în București îți poate pune mari probleme dacă te afli la volan și dacă ai drum prin cele mai aglomerate zone din Capitală, în special în orele de vârf ale zilei.

Dacă, de exemplu, trebuie să ajungi din Drumul Taberei în zona Mihai Bravu, e de preferat să eviți drumul pe Șoseaua Ștefan cel Mare, unde traficul îngreunat poate pune la încercare și nervii celor mai iscusiți șoferi. Iată ce altă rută poți alege :

Din Drumul Taberei intră pe Bulevardul Ghencea și virează la dreapta pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, iar din Strada Odoarei  virează la dreapta pe Șoseaua Viilor. Într-o distanță de 1,5 kilometri, intră pe Strada Mitropolit Dosoftei, după care virează la stânga pe Calea Șerban Vodă. Continuă apoi drept înainte pe Bulevardul Nerva Traian, în doar 100 de metri virează la dreapta și apoi la stânga pe Strada Foișorului. Urmează să virezi imediat la dreapta pe Strada Grădinarilor și din nou la dreapta ca să intri pe Șoseaua Mihai Bravu.

drumul taberei - soseaua mihai bravu

Deși Bulevardul Nerva Traian nu duce nici el lipsă de aglomerație în mijlocul zilei, e cu siguranță un traseu de preferat în fața celui de pe Ștefan cel Mare. Așteptăm și alte sugestii în comentarii !

FOTO articol: Shutterstock

Toyota-Corolla-11700EURO