Rute alternative pentru cele mai aglomerate zone din București. Cum ajungi mai ușor din Bulevardul Chișinău la Universitate

Articol prezentat de Toyota Corolla. Mâine poți fi oriunde.

Rutele alternative la cele mai aglomerate zone din București se pot dovedi o adevărată binecuvântare pentru șoferi în orele de vârf ale zilei.

Dacă, de exemplu, trebuie să ajungi din Bulevardul Chișinău în zona Universității, e recomandat să eviți Bulevardul Pache Protopopescu. Poți alege, în schimb, următoarea rută alternativă :

Din Bulevardul Chișinău, la sensul giratoriu, urmează a treia ieșire spre Șoseaua Pantelimon și virează la stânga pe Șoseaua Iancului. La prima intersecție virează la stânga pe Bulevardul Pierre de Coubertin și apoi la dreapta pe Strada Vatra Luminoasă, în 200 de metri. Mergi drept înainte, continuă pe Strada Matei Voievod, după care virează la stânga pe Bulevardul Pache Protopopescu, unde mergi doar 500 de metri. Virează apoi la dreapta pe Strada Olari, continuă pe Strada Corbeni și apoi la stânga pe Strada Armenească. Intră apoi pe Strada Marin Serghiescu și în 200 de metri virează la stânga pe Strada Vasile Lascăr. Continuă pe Strada Batiștei și virează apoi la stânga pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru a ajunge în zona Universității.

Întregul drum ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute.

bulevardul chisinau universitate

Ai alte sugestii de rute ocolitoare pentru zonele aglomerate din București? Scrie-ne în comentarii!

Toyota-Corolla-11700EURO