Confidenţialitate

Rusia: Un cuplu a ucis zeci de oameni pentru a-i mănânca

În Rusia s-a descoperit că un cuplu a ucis zeci de oameni ca să îi mănânce, fiind unul dintre cele mai grave cazuri de canibalism, relatează agenția Ria Novosti, citată de CNN.

Cazul îngrozitor s-a petrecut în sudul regiunii Krasnodar, iar Poliţia a arestat un muncitor în construcții de 35 de ani şi pe soţia sa, ambii fiind acuzaţi de uciderea a aproximativ 30 de persoane în anul 1999.

La începutul lunii septembrie, câțiva muncitori care efectuau lucrări la un drum din Krasnodar, au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu cei doi soți arestaţi, alături de unele părţi din corpurile victimelor.

Muncitorii au predat telefonul poliţiştilor, iar aceștia i-au identificat criminali. În ziua următoare, au fost găsite în apropiere bucăți din corpul unei femei , într-o geantă.

Inițial, bărbatul a negat faptul că a ucis-o pe femeie, spunând că a găsit părți din corpul acesteia și s-a fotografiat cu ele, înainte de a-și pierde telefonul.

Până în prezent, Poliţia a identificat şapte victime ale celor doi indivizi, iar în apartamentul celor doi, poliţiştii au găsit fragmente de piele ce aparţineau victimelor şi mai multe borcane ce conţineau rămăşiţe umane.

Femeia arestată, Natalya Baksheyeva, a recunoscut comiterea crimelor şi a actelor de canibalism, relatează Ria Novosti.

Cei doi soţi se află în custodia poliţiei şi sunt sunt supuşi unor examinări psihiatrice.