Romeo şi Julieta’, cu Orlando Bloom, pe 1 aprilie în Bucureşti

O variantă modernă a spectacolului shakespearian ‘Romeo şi Julieta’, avându-i în rolurile principale pe Orlando Bloom şi Condola Rashad, va putea fi urmărită pe 1 aprilie, de la ora 20.30, şi pe 6 aprilie, de la ora 18.30,la Grand Cinema & More din Bucureşti.

Spectacolul a fost filmat la Teatrul Richard Rogers de pe Broadway, New York. Cu o punere în scenă curajoasă, cu totul aparte faţă de originalul lui William Shakespeare, ‘Romeo şi Julieta’ a captat atenţia publicului şi criticilor deopotrivă, în special datorită modului nonconformist în care a fost construită. Regizorul David Leveaux, aduce, într-un decor contemporan, un nou suflu şi o energie dinamică spectacolului.

Apariţia lui Romeo pe motocicletă, cu pantaloni de piele, la balconul unei Juliete cu pielea de abanos oferă o perspectivă modernă asupra unei poveşti eterne de iubire, a cărei esenţă poate fi regăsită şi în prezent: prejudecată, furie, trădare şi şansa ca dragostea adevărată să triumfe.

Transmisiunea spectacolului ‘Romeo şi Julieta’ marchează 450 de ani de la naşterea lui William Shakespeare, oferind un eveniment de neuitat atât pentru iubitorii de teatru, cât şi pentru cei care vizionează pentru prima dată o producţie realizată după textul clasicului autor britanic.

Varianta modernă a spectacolului shakespearian ‘Romeo şi Julieta’, avându-i în rolurile principale pe Orlando Bloom şi Condola Rashad, va putea fi urmărită pe 1 aprilie, de la ora 20.30, şi pe 6 aprilie, de la ora 18.30,la Grand Cinema & More din Bucureşti.

‘Romeo si Julieta’ face parte din stagiunea 2013 – 2014 a Grand Cinema & More. Stagiunea aduce în sălile de cinema spectacole live, transmisiuni în direct sau înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume. Astfel, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City difuzează, în premieră, o interpretare modernă a romanticei piese de teatru ‘Romeo şi Julieta’.