Confidenţialitate

România te Iubesc la România în Direct. Cum funcționează ajutorul pentru refugiații ucraineni?

La un an de la războiul din Ucraina, autoritățile din țara vecină nu pot comunica exact numărul celor uciși pe front și al victimelor civile. Estimări independente  spun că ar fi vorba de peste 100 de mii de militari și civili. În mod clar, din Ucraina s-au refugiat spre Europa 8 milioane de oameni. 

O parte dintre ei se află în România, acolo unde beneficiază de ajutorul societății românești și europene. România în Direct și România te Iubesc, programul de investigații al ProTV vă prezintă poveștile celor trăiesc și luptă pentru Ucraina. Camelia Donțu, corespondentul ProTV care a fost în Ucraina în orașe și pe linia frontului este prezentă luni 20 martie la România în Direct.

Care sunt poveștile ucrainenilor pe care-i cunoști? Ce fel de ajutor au nevoie cei aflați acum în România? Cum funcționează programul 50/20? Este acesta modul corect în care-i ajutăm pe ucraineni? Cătălin Striblea deschide această dezbatere la România În Direct, luni de la ora 13:15. Puteți intra în direct sunând la numărul de telefon +40 372.069.599.