Confidenţialitate

România știe să gătească, dar și să iubească! Câștigă un voucher de cumpărături Kaufland

Știți deja cât de mult apreciem mâncarea cu gust, dar, pe lângă asta, ingredientul care face diferența este emoția.Emoția este nota personală pe care fiecare dintre noi o dăm mâncării atunci când gătim, pentru noi sau pentru cineva drag.

Europa FM și Kaufland te invită la un concurs despre bucuria gătitului, indiferent de regiunea din care ești… și pe care o iubești!

Zilnic, timp de o săptămână, cu ajutorul ascultătorilor Europa FM vom face o călătorie culinară prin toate regiunile României: Muntenia, Oltenia, Moldova, Ardeal, Dobrogea! 

Tot ce trebuie să faci este să asculți Deșteptarea, să prinzi semnalul de concurs și să trimiți un mesaj scris sau audio pe whatsapp, la numărul 0728 111 222, în care să ne spui care este preparatul tău preferat din regiunea zilei, dar și care este emoția pe care o simți cel mai des atunci când îl gătești.

Cel mai interesant răspuns argumentat va fi premiat cu un voucher de cumpărături Kaufland în valoare de 500 de lei, pentru ca tu să-ți cumperi tot ce ai nevoie pentru a pregăti rețeta ta preferată