Confidenţialitate

ROMANIA ROCKS 2021: Dublă punte între generații | AUDIO

Sub sloganul ROMANIA ROCKS, Asociația HARA a creat și lansat la Sibiu în anul 2018 un proiect inovator și spectaculos, proiect ce a presupus formarea celei mai mari trupe muzicale românești din istorie.

După rezultatele excelente ale evenimentelor din ultimii trei ani, Asociația Cultural-Artistică HARA propune continuarea acestui concept de anvergura cu titlul ROMANIA ROCKS 2021 și va prezenta o nouă producție spectaculoasă în care orchestra simfonica Romania Rocks va reinterpreta 25 din cele mai cunoscute piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi.

Vor cânta alături de această super-orchestră artiști din 4 generații care au adus aceste piese în conștiința publică: Adrian Despot (Vita de Vie), Cristi Minculescu (Iris), Calin Goia (Voltaj), Flavius Buzila (Hara), EMAA si Roxen.

În cadrul evenimentului se vor prezenta doua momente speciale dedicate dirijorului Răzvan Metea și liderului formației Cargo, Adrian Barar, plecați dintre noi la începutul anului, în urma infectării cu Covid.

ROMANIA ROCKS 2021 este prezentat de George Zafiu și este un eveniment susținut de Europa FM.

Flavius Buzila a fost invitat de Mihai Dinu  în Week-end cu prietenii și a vorbit pe larg despre evenimentul de la Brașov:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.