Confidenţialitate

România în Direct: Florin Cîțu, între succes și demisie. Știe ce face sau s-a pripit când l-a demis pe Voiculescu? | VIDEO

Criza prin care trece Coaliția de guvernare continuă. USRPLUS va decide dacă va participa la ședința de guverne convocată de premierul Cîțu. Alianța a retras sprijinul politic acordat premierului și așteaptă ca PNL să numească un nou premier.

Nu este clar în acest moment dacă PNL ia în calcul o astfel de propunere. La fel nu este clar când ar putea avea loc o ședință a Coaliției care să ducă la negocieri. Și nici ce va face fiecare dintre părți în cazul în care condițiile impuse nu sunt satisfăcute.

În rândurile PNL există de asemenea o nemulțumire pentru că premierul Cîțu a declanșat o criză politică fără acordul partidului, dar scoaterea acestuia de la guvernare este complicată. În orice caz, domnul Cîțu pare să fi luat o decizie radicală fără să se gândească la toate mișcările ulterioare.

România în Direct vă invită să-l evaluați pe Florin Cîțu.

S-a pripit premierul când l-a dat afară pe Voiculescu? Este pe cale să-și încheie mandatul? Este Cîțu un politician hotărât care știe ce face sau unul care nu a judecat bine situația în care se află?

Cătălin Striblea vă așteaptă să sunați pentru a lua parte la dezbatere, în direct, la numărul de telefon la 0372 069 599, de la ora 13:15.