Confidenţialitate

România în Direct, ediție specială cu Mihaela Bilic. Mai mănânci carne din comerț?

Mihaela Bilic vine la România în Direct pentru a discuta dacă astăzi, printre diete și soluții miraculoase, mai putem găsi plăcere în mâncare. Cum trebuie să procedezi ca să ai o alimentație echilibrată, dar care să dea și satisfacție și să te țină sănătos? 

România este țara cu cel mai mare număr de boli cardiovasculare și cu cetățenii europeni care fac cel mai puțin sport. Cum trebuie să ne adaptăm dieta la acest lucru și ce reguli să respectăm? Recent ANPC a hotărât înlăturarea etichetelor care arată calitatea alimentelor pentru că ”alimentația românilor este diferită pe zone geografice.” Iar în spațiul public abundă sfaturile legate de renunțarea la carne, realizarea unui post intermitent și renunțarea la zahăr.

Care este regula voastră de bază cânde vine vorba de alimentație? La ce ați renunțat în ultimii ani: carne, zahăr, cereale, lapte? Mai mâncați semipreparate și în ce măsură? Ce te sperie cel mai tare când vine vorba de mâncare? 

Acestea sunt temele discuției de astăzi 21 octombrie la România în Direct, emisiune moderată de Cătălin Striblea începând cu ora 13:15.

Poți intra în direct sunând la +40 372.069.599,  sau ne poți lăsa comentarii pe pagina de facebook Europa FM, unde emisiunea este transmisă live