Confidenţialitate

România în Direct: Accident după ce șoferul a blocat volanul cu o sticlă de apă. Când ai fost cel mai aproape de moarte pe o șosea? | VIDEO

Un șofer român a fost aproape de a-și pierde viața într-un accident provocat din teribilism. El a lăsat mașina să meargă singură și a stat pe bancheta din spate a mașinii. După ce a activat sistemele de navigație și a blocat centura de siguranță, a fixat volanul cu o sticlă și a început să transmită live pe Facebook despre cum are ”mașină autonomă”.

În câteva zeci de secunde, automobilul a părăsit autostrada și s-a răsturnat într-un șanț. Nu este clar când a fost făcută filmare și nici cine este șoferul. Pe de altă parte, în București, un șofer băut și drogat a fugit de Poliție, iar mașina condusă de el s-a izbit într-un stâlp evitând la câțiva metri șirul de mașini la semafor.

România continuă să fie țara cu cele mai multe accidente și victime din întreg spațiul Uniunii Europene. Și niciun program guvernamental sau campanie nu a reușit să rezolve această situație.

Acest accident este dovadă de teribilism sau pur și simplu de o capacitate intelectuală scăzută? Când ai fost cel mai aproape de moarte pe o șosea din România? Spune o idee care ar putea scădea numărul de accidente din România.