Confidenţialitate

România în Direct: 3% dintre români vor să plece anul următor. Este coaliția PNL-PSD un motiv de plecare din România? | VIDEO

Modul de soluționare al crizei politice, dar și funcționarea societății românești în ultimele luni au stârnit protestele mai multor persoane publice din România la adresa președintelui Iohannis.

Actorul Marius Manole și-a înapoiat la Cotroceni decorația primită de la Klaus Iohannis, ca și scriitorul Radu Paraschivescu. Nemulțumiri au exprimat și Oana Pellea sau Tudor Chirilă.

Pe de altă parte, un studiu realizat de ReThink România, o asociație a celor mai mari companii din România arată că 3% dintre români ar pleca anul viitor din țară, iar 5% probabil vor pleca. Motivele sunt hoția, minciuna și conservatorismul.

La rându-le, mai mulți ascultători România în Direct au spus că se pregătesc să părăsească țara în actuala conjunctură politică.

Ați părăsi România din cauza politicienilor? Este această coaliție o dezamăgire care vă împinge la plecarea din țară? Ce ar trebui să facă politicienii pentru a repara această situație?