Robin Williams s-a sinucis? Prima ipoteză a polițiștilor

Serviciile de urgenţă au fost chemate luni, la ora locală 11.55 a.m, după ce Robin Williams a fost descoperit mort în casa din Marin County, din statul american California.

Potrivit site-ului specializat în showbiz TMZ.com, Robin Williams a fost văzut ultima dată în viață duminică seara, în jurul orei 22. Apoi serviciile de urgenţă au fost chemate luni, la ora locală 11:55, după ce Robin Williams a fost descoperit mort în casa din Marin County, din statul american California. Șapte minute mai târziu, echipa medicală pronunța decesul actorului Robin Williams.

Poliţia din Marin County, din statul american California, informează într-un comunicat că un ‘individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California’ şi că o cauză probabilă a decesului ar fi ‘sinuciderea prin asfixiere’.

Probleme cu alcoolul

Potrivit purtătorului său de cuvânt, Robin Williams suferea de depresie.

În anii 80 a făcut abuz de alcool și a consumat cocaină, însă apoi a reușit să se țină departe de ele mai bine de 20 de ani. La începutul lunii trecute, Robin Williams s-a internat într-o clinică din din Minnesota, pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Într-un comunicat recent, Robin Williams spunea că nu mai băuse alcool din 2005, însă intenţiona să ‘îşi reînnoiască angajamentul’ de a continua programul de abstinenţă.

O autopsie a lui Robin Williams este programată pentru marţi, la biroul de medicină legală din Marin County.