Robert O’Neill, cunoscut ca militarul care l-a impuscat pe Osama bin Laden, vine in Romania

Militarul american va deschide o serie de conferințe prin intermediul cărora publicul român va putea să afle cum este văzută lumea din perspectiva unor eroi mondiali.

Bogdan Enoiu, șeful grupului McCann, a anunțat astăzi organizarea începând cu luna mai a unei serii de conferințe care vor reuni personalități internaționale, aflate pentru prima dată în România, cu scopul de a prezenta propria viziune asupra unor teme de actualitate din domenii precum leadership, educație, sport și inovație.

‘Conferința American Heroes va fi o ocazie unică în viață de a-i vedea și asculta pe unii dintre cei mai influenți și valoroși oameni ai timpurilor noastre, cei care scriu istorie. Aceștia vor ilustra prin exemple proprii cât de important este să iei cea mai bună decizie atunci când nu ai voie să greșești’, a declarat Bogdan Enoiu.

Primii invitați ai seriei de conferințe vor fi două personalități ale lumii militare: Robert O’Neill și Scott Moore

Robert O’Neill – Team Leader, Naval Special Warfare Development Group – este cunoscut ca militarul care l-a împușcat pe Osama bin Laden în timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011, dar și datorită celor peste 400 de misiuni în cadrul cărora a deținut poziții de lider. Scott Moore – US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command – a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a intervențiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11.