Robbie Williams înregistrează un nou album cu Take That

Cântăreţul Robbie Williams înregistrează cu Take That un nou album, care urmează să fie lansat în 2017, când formaţia împlineşte 25 de ani de la debutul discografic, potrivit contactmusic.com.

Artistul britanic lucrează la câteva piese noi, iar aceasta va fi prima colaborare a sa cu foştii colegi de trupă, în ultimii şase ani. Cântecele compuse de Robbie Williams vor fi incluse pe un album „Greatest Hits“, care va fi lansat anul viitor, pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la debutul discografic al Take That.

„Lui Robbie îi place foarte mult să facă parte din procesul creativ şi are foarte multe de oferit. A influenţat cu un sound electro ultimul album la care a lucrat cu trupa. Este schimbat şi ia lucrurile mult mai în serios“, a declarat pentru The Sun o sursă apropiată starului.

În plus, presa americană susţine că Robbie Williams se va alătura grupului Take That pentru un turneu aniversar, în cadrul căruia va interpreta live, pentru prima dată, piese noi. În luna februarie a acestui an, Gary Barlow a confirmat faptul că trupa va porni într-un turneu mondial în 2017.

„Scopul nostru pentru acest an este să scoatem un nou album Take That, apoi să facem un turneu. Va fi ceva enorm“, a declarat Gary Barlow pentru The Sun. Grupul Take That lucrează şi la un single care va face parte de pe coloana sonoră a filmului „Kingsman: The Golden Circle“, regizat de Matthew Vaughn, care va fi lansat pe ecrane în luna iunie.