Confidenţialitate

Rihanna a refuzat să cânte în pauza Super Bowl

În semn de susţinere faţă de Colin Kaepernick, fostul jucător al National Football League, şi a protestului său împotriva nedreptăţilor sociale, cântăreaţa Rihanna a refuzat o ofertă de a susţine un recital în pauza competiţiei Super Bowl, relatează Agerpres.

Citând o sursă care a dorit să-şi menţină anonimatul, US Weekly şi alte media scriu că NFL şi postul de televiziune CBS şi-ar fi dorit ca artista din Barbados să poată susţine un recital la ediţia de anul viitor.

Totuşi, Rihanna ar fi refuzat în semn de sprijin faţă de fundaşul Kaepernick, primul sportiv care a pus genunchiul în pământ în timpul intonării imnului naţional pentru a protesta faţă de violenţele poliţiei împotriva comunităţii de culoare.

“I-au oferit să cânte, dar ea a pus nu din cauza controversei legate de îngenuncherea în timpul imnului. Nu a fost de acord cu conducerea NFL în acest sens”, a declarat sursa citată de US Weekly. După expirarea contractului cu San Fransisco, Kaepernick nu şi-a mai găsit echipă.

Super Bowl este cea mai urmărită competiţie sportivă a anului în SUA, având peste 100 de milioane de telespectatori. Viitoarea finală din 2019 va avea loc pe 3 februarie la Atlanta.

Reprezentanţii NFL, postului CBS şi Rihanna nu au dorit să facă niciun comentariu pe această temă.