Confidenţialitate

Richard Quest spune că are în continuare simptome COVID-19, deși testele arată că s-a vindecat

Jurnalistul Richard Quest scrie pe pagina CNN că are în continuare o parte dintre simptomele de COVID-19, deși testele arată că s-a vindecat.

Printre altele, Richard Quest afirmă că obosește foarte repede și că tușește, din nou, cu putere. De altfel, mai multe studii spun că noul coronavirus are efecte pe termen lung asupra organismului uman.

La jumătatea lui aprilie, jurnalistul Richard Quest informa publicul CNN că s-a îmbolnăvit. În cazul lui, simptomele nu erau foarte grave și jurnalistul spunea că se simte epuizat și că are o tuse foarte puternică.

Quest a urmat tratamentul și a fost declarat vindecat după o lună.

Acum, jurnalistul a postat pe pagina CNN că o parte a simptomelor ar fi revenit și că cel mai mult îl deranjează tusea, ce nu poate fi comparată cu nicio altă tuse pe care a mai avut-o de-a lungul vieții.

Richard Quest a fost retestat și rezultatul arată că nu s-a reinfectat. Pe lângă faptul că obosește din orice, Richard Quest a observat că mai nou, are și probleme digestive. În plus, spune că este nesigur în mișcări.

Se împiedică, scapă obiecte din mână și uneori, își găsește mai greu cuvintele.

Jurnalistul compară virusul cu o tornadă și își încheie postarea avertizându-i pe cei bolnavi că luptă nu se încheie în momentul în care sunt declarați vindecați.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Sursa foto: CNN