Rezultate din meciurile amicale

Steaua ramine fara victorie in al doilea stagiu de pregatire al iernii

Dupa esecul cu azerii de la Qabala, liderul Ligii Intai a remizat in Antalya cu formatia austriaca Sturm Graz, scor 3 la 3. A fost 1-1 la pauza iar golurile ros-albastrilor au fost marcate de Rusescu, Pirvulescu si Tanase, primul dintr-o lovitura de la unsprezece metri.

Penaltiul a fost acordat in urma unei faze la care Szukala a fost lovit in plina figura, fundasul stelist fiind transportat la un spital pentru a primi ingrijiri medicale. In urmatoarea partida de verificare, Steaua va intilni duminica echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova.

Rapid a obtinut a doua victorie consecutiva in stagiul de pregatire din Spania.

Dupa ce s-au impus 1 la 0 in fata celei mai bune echipe din China, Guangzhou, giulestenii au cistigat la acelasi scor amicalul cu Rubin Kazan – locul 7 in campionatul Rusiei. Golul a fost marcat de Grigorie cu un sfert de ora inainte de final.

Aflata in cantonament la Marbella, CFR Cluj a pierdut primul amical disputat in compania unui adversar puternic. Campioana Ligii Intai a cedat 1 la 3 contra locului doi din Ucraina, Dnepr, care a mai avut si doua bare.