Rezultate de la Turneul Campionilor

Finlandezul Henri Kontinen și australianul John Peers s-au calificat în semifinalele probei de dublu la Turneul Campionilor de la Londra.

Deținătorii trofeului i-au depășit în ultimul meci al grupei, cu 2-6, 6-1 și 10-8 pe sud-africanul Raven Klaasen și americanul Rajeev Ram, care i-au înlocuit pe francezii Nicolas Mahut și Pierre-Hugues Herbert, după ce Herbert s-a accidentat la spate.
Amintim, în aceiași grupă joacă și Horia Tecău și Jean-Julien Rojer. Ei au fost deja eliminați, după două înfrângeri, iar în ultimula partidă, joi de la ora 20:00, îi vor întâlni pe americanul Ryan Harrison și neo-zeelandezul Michael Venus.

La simplu, Roger Federer a câștigat și ultimul meci din grupă, împotriva croatului Marin Cilic, deși era deja calificat în penultimul act. Elvețianul de pe locul al 2-lea mondial s-a impus cu 6-7, 6-4, 6-1.

În cea din urmă partidă a grupei “Boris Becker”, de la ora 22:00, germanul Alexander Zverev, numărul 3 ATP, îl va întâlni pe americanul Jack Sock, al 9-lea în ierarhia profesionistă.

Turneul Campionilor de la Londra are premii totale de 8 milioane de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS