REVELION 2015: Detalii despre concertul din Piața Constituției

Pentru mulți români începe să fie o tradiție petrecerea nopții dintre ani în stradă. La fel ca în ultimii ani, Bucureștiul va avea parte de o petrecere extinsă în Piața Constituției. Europa FM vă dă detalii despre spectacol, vă spune cum va fi vremea și mai ales cu ce mijloace de transport în comun puteți reveni acasă după petrecerea de REVELION 2014/2015.

Evenimentul intitulat HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 va fi un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare a luminii. Revelionul 2015 în Piața Constituției începe la ora 21:00.

Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit și ‘anul luminii’, astfel că va excela prin tehnologia video și proiecțiile grafice de ultimă generație.

Trecerea in 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Revelionul din Piaţa Constituţiei va fi prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş, iar artiştii care vor urca pe scenă sunt: Loredana, Andra, Vama, Delia, Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca şi Brighi.

Restricții în trafic pentru Revelionul în Piața Constituției

Traficul va fi restricţionat pe bulevardul Unirii, între bulevardele I.C. Brătianu şi Libertăţii, de miercuri 31 decembrie, ora 22.00, până joi 1 ianuarie, la ora 06.00, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Tot pentru petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei va fi oprită circulaţia, de miercuri, ora 23.30, până joi, la ora 02.00, pe bulevardul Libertăţii, între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Click aici pentru detalii și rute alternative

Transportul în comun în noaptea de REVELION

Trenurile de metrou circulă, de Revelion, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu).

Din 1 până în 4 ianuarie, trenurile de metrou circulă pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

Şi mijloacele de transport în comun circulă în noaptea de Revelion. Autobuzele RATB de pe 16 linii de noapte, precum şi tramvaiele liniilor 1 şi 41 vor asigura legătura între centrul Capitalei şi toate cele şase sectoare.

Prognoza meteo pentru REVELION 2015

În București, miercuri vremea va fi deosebit de rece, geroasă în cea mai mare parte a intervalului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -7 grade, iar cea minimă va fi de -17…-15 grade, mai scăzută la periferia oraşului. La miezul nopții se așteaptă ca senzația de frig să fie intensificată de vânt iar temperatura percepută să fie de -21 până la -25 de grade Celsius.