Regulament pentru participanții la Europa FM Live Plajă 2019

01. Europa FM Live Plajă 2019 va avea loc în zilele de 8, 9 si 10 august pe Plaja Venus-Saturn., incepand cu ora 16.00.

02. Intrarea este liberă, accesul este permis publicului începând cu ora 14:00. Accesul se face doar prin zonele special amenajate.

03. Permitem accesul oamenilor de orice vârstă. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toti participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate

04. Este interzis accesul persoanelor în stare de ebrietate. De asemenea, este interzisă introducerea în arena Europa FM Live pe Plajă alcool/substante psihoactive/droguri/etnobotanice.Orice persoan[ este obligată să se supună eventualului controlul corporal făcut de către organele abilitate. În cazul în care se vor descoperi astfel de încălcari organele competente vor fi sesizate de îndată și se vor lua toate măsurile legale pentru înlăturarea acestor riscuri

05. Persoanele cu afecțiuni medicale sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor și pot participa la eveniment numai cu însoțitor. Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna femeilor insarcinate/ copiilor sau persoanelor epileptice.

06. Pe perioada evenimentului, Organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată vor înregistra și fotografia evenimentul. Participanții iau la cunostință faptul că exista posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenții asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale.Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, Youtube, Instagram etc) și de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.

07. În timpul evenimentului, va rugam să respectati agenții de securitate, să colaborati cu aceștia și să le respectati instrucțiunile în caz de urgență. In cazul nefericit de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din zona în care se desfășoară evenimentul.

08. ESTE PERMIS accesul cu aparate foto și camere de filmat. In cazul in care doresti sa le postezi te rugam sa folosesti #EuropaFMLivePePlaja. De asemenea, ai voie să vii cu mâncare sau băutură, atât timp cât nu este pusă într-un recipient dur. Sau mai bine, poti savura unul din preparatele pregatite de partenerii nostrii!

09. NU ESTE PERMIS accesul bagaje voluminoase, ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri etc.) și umbrele (poți folosi o pelerină de ploaie), cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public. Recomandăm sa nu vii cu materiale sau obiecte ce pot fi folosite drept obiecte de aruncat (de ex.: brichete, brelocuri cu multe chei etc.)

10. Cu ocazia festivalului Europa FM Live pe Plajă, traficul va fi restricționat de la sensul giratoriu aflat la intrare în statiuneaVenus până la intrarea în stațiunea Saturn pe parcursul celor 3 zile de concert, între orele 14.00 și 24.00.