Regizorul Horia Suru – despre ”Cockosi” & ”Ziua în care nu se cumpără nimic” / Marți, 4 noiembrie, la Europa FM

În cadrul Festivalului Național de Teatru Independent – FNTi – regizorul Horia Rusu prezintă două spectacole: ‘Cockoși’ & ‘LSD theatre SHOW’.

‘LSD Theatre Show’, producție Doctor’S Studio, în regia lui Horia Suru va fi prezentat în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent vineri, 7 noiembrie, de la ora 19.00, la Godot Cafe Teatru – AUDIO 1.

Un alt spectacol regizat de Horia Suru, ‘Cockoși’, producție a Teatrului Act, va avea reprezentația duminică, 9 noiembrie, la Teatrul Act – AUDIO 2.

Regizorul Horia Suru consideră că prezența celor două spectacole -‘LSD Theatre Show’ & ‘Cockoși’ – în cadrul FNTi este foarte importantă – AUDIO 3.

Pe de altă parte, spectacolul ‘Ziua în care nu se cumpără nimic’, în regia lui Horia Suru, va avea premiera la Teatrul Național București, în Sala Mică, miercuri, 5 noiembrie, la ora 20.00 – AUDIO 4.

‘Ziua în care nu se cumpără nimic’ este cel mai cunoscut text al dramaturgului și actorului norvegian Kim Atle Hansen și a fost pus în scenă în mai multe țări (Marea Britanie, Italia, Rusia, Brazilia, Statele Unite).

Spectacolul în regia lui Horia Suru a intrat în repertoriul TNB în cadrul programului ‘9G’ (noua generație). În acest scop, se Sala Mică a devenit un spaţiu destinat exclusiv tinerilor artişti.