Regizorul Alexandra Penciuc & ”Cel mai frumos roman din lume” : ”Reacția publicului ne-a surprins de fiecare dată”

‘Cel mai frumos roman din lume’, un spectacol cu Nicoleta Lefter și Ionuț Grama, în regia Alexandrei Penciuc (FOTO) se joacă în această seară – luni, 3 noiembrie – în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent.

‘Cel mai frumos roman din lume’, un spectacol cu Nicoleta Lefter și Ionuț Grama, în regia Alexandrei Penciuc (FOTO) se joacă luni, 3 noiembrie, de la ora 20.00, la Unteatru.

Într-un interviu acordat Europa Fm, Alexandra Penciuc mărturisește că reacția publicului a fost de fiecare surprinzătoare – AUDIO 1 – pentru că spectacolul se joacă într-un spațiu intim (spațiul de la UNTEATRU) – AUDIO 2 – iar mesajul transmis de actorii Nicoleta Lefter și Ionuț Grama devine cu atât mai puternic.

‘Cel mai frumos roman din lume’ după Larry Tremblay, în regia Alexandrei Penciuc, aduce pe scenă două personaje prinse într-un joc al creației, între real și imaginar.

Totul pornește de la o aparentă ședință de terapie în cadrul căreia o tânără scriitoare aflată în lipsă de inspirație este ‘tratată’ de un psihiatru excentric.