Reduceri pentru biletele la concertul Billy Idol

Mai e doar o săptămână în care fanii lui Billy Idol își pot cumpăra bilete cu discount la show-ul pe care acesta îl va susține la București, la Arenele Romane, în cadrul turneului său european de vară.

Începând de pe 12 iunie, Billy Idol lasă America pentru a susține concerte în toata Europa. Elveția, Germania, Slovenia, Serbia, Macedonia și România sunt destinațiile ce figurează până acum pe lista traseului său european.

Este a doua oară când Billy Idol vizitează România. Biletele pentru concertul pe care acesta îl va susţine la Arenele Romane, pe 29 iunie, sunt disponibile la preţul promoțional de 128,4 lei până pe data 25 martie inclusiv. Începând cu data de 26 martie, până în ziua premărgătoare concertului, bilete costă 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 214 lei până în ziua showului, când vor costa 235,4 lei.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.