Redescoperă România pitorească, alături de o cafea perfectă de fiecare dată: Fortuna Rendez-Vous

Vara acesta, mai mult ca oricând, România are nevoie de noi! În plus, restricțiile internaționale de circulație și incertitudinile legate de călătoriile în străinatate ne determină să ne îndreptăm mai mult atenția către destinațiile interne, atunci când luăm în considerare petrecerea vacanței de vară.

Ce noroc însă că România ne oferă o multitudine de oportunități de petrecere a vacanței de vară, dintre cele mai inedite și interesante, perfecte pentru toate gusturile!

Insiprați de Cafea Fortuna , brand 100% românesc, 100% puternic și onest, Radu Constantinescu și Cătălin Striblea te invită în Deșteptarea de Vară să descoperi cele mai frumoae locuri din țară!

Destinații inedite, destinații de vacanță și relaxare, obiective turistice mai puțin cunoscute, drumuri destinate exclusiv iubitorilor de aventură! Află destinație zilei și sună-ne în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, ca să povestim despre ea, la cafea! Câștigi premiul de la Cafea Fortuna și Europa FM pentru multe momente de relaxare de aici înainte!

De peste 25 de ani, Cafea Fortuna este lângă românii de toate vârstele și profesiile pentru un binemeritat moment de relaxare.

În zilele lucrătoare, este energia de care ai nevoie ca să te autodepășești. În weekend, un motiv în plus să te întâlnești cu prietenii și să dai startul poveștilor frumoase.

Brand 100% românesc, fiecare produs Cafea Fortuna este unic prin calitatea cafelei folosite, a boabelor selecționate atent și prăjite exact cât trebuie.

Regulamentul concursului