Confidenţialitate

Recomandările polițiștilor pentru noaptea de Revelion 2023. Peste 7800 de polițiști, jandarmi, pompieri, prezenți pentru intervenție și asigurarea ordinii publicii | AUDIO

Polițiștii ne îndeamnă să nu folosim articole pirotehnice periculoase în noaptea de Revelion. Numai în ultima lună, au fost confiscate 120 de tone de astfel de materiale periculoase, iar persoanele care le vindeau au fost amendate, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

Monica Dajbog: „Au fost întocmite peste 920 de dosare penale și aplicate aproximativ 260 de sancțiuni contravenționale”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În ultima lună, polițiștii au confiscat 120 de tone de astfel de materiale periculoase. Au fost întocmite peste 920 de dosare penale și aplicate aproximativ 260 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 360 de mii de lei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

Monica Dajbog: „Peste 7800 de polițiști, jandarmi, pompieri și efective de la alte structuri ale Ministerul Afacerilor Interne vor asigura ordinea publică și măsurile de prevenire și de intervenție”

Monica Dajbog a amintit că polițiștii vor prezenți în număr mare la evenimentele care au loc în stradă de Revelion.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Peste 7800 de polițiști, jandarmi, pompieri și efective de la alte structuri ale Ministerul Afacerilor Interne vor asigura ordinea publică și măsurile de prevenire și de intervenție în situații de urgență cu ocazia celor aproximativ 740 de manifestări publice care vor fi organizate în noaptea de Revelion. Cele mai importante evenimente publice din punct de vedere al numărului de partcipanți vor fi organizate în Municipiile București, Craiova, Oradea și Cluj-Napoca, unde se estimează participarea a peste 80.000 de persoane”, a mai spus Monica Dajbog.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Metrorex anunță cum circulă metroul în noaptea de Revelion 2023