Razvan Burleanu si Mircea Sandu vor ajunge la tribunal

Actualul presedinte al FRF a fost dat in judecata de fostul conducator dupa ce s-au jignit reciproc

Conflictul dintre Razvan Burleanu si Mircea Sandu va ajunge pana la urma unde era de asteptat: la tribunal. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat ca il va da in judecata pe actualul sef al forului, dupa ce schimbul de jigniri dintre ei a ajuns la o cota ce poate strica imaginea ‘sportului rege’ autohton. Mircea Sandu a spus intr-o declaratie televizata, ca Burleanu risca mult daca va incerca sa-l ‘calce pe coada’, iar acesta i-a replicat intr-o maniera ironica, umindu-l voalat ‘soarece’ care trebuie eliminat cand te muti intr-o casa noua.

Razvan Burleanu a anuntat ca va cere Adunarii Generale sa anuleze privilegiile de care dispune Sandu in calitate de presedinte de onoare si a dezvaluit ca pe langa renta viagera de 5.000 de euro – cheltuielile totale pe care federatia trebuie sa i le acopere ‘Nashului’ pot ajunge la 50.000 de euro lunar.

Mircea Sandu a reactionat la randul sau violent, numindu-l pe Razvan Burleanu ‘un shobolan-sef’, care va disparea cat de curand. Deasemenea, il va chema la Tribunal, fiindca a incalcat clauza de confidentialitate privind renta sa viagera. Daunele morale pe care le va cere vor fi de jumatate de milion de euro, bani pe care ii va dona saracilor. Sandu a mai tinut sa precizeze ca n-are de la FRF nici masina si nici secretara, desi ar fi avut dreptul conform contractului. In plus, a lasat forului o limuzina pe care o cumparase personal, iar la meciurile amicale ale nationalei din Elvetia va zbura cu clasa ‘economic’, fara sa ceara diurna.

In fine, presedintele de onoare al FRF a promis ca lamuri public multe aspecte, la Adunarea Generala programata la 28 iunie.