Razie la cel mai mare bordel din Germania. Patronii sunt acuzați de frauda fiscală

Razie a polițiștilor la cel mai mare bordel din Germania, ai cărui patroni sunt acuzați de fraudă fiscală.

Peste 900 de inspectori ai Poliției, Fiscului și Vămilor au descins în Berlin, administratorii bordelului fiind acuzați de legături cu banda de motocicliști ”Îngerii Iadului”.

Patronii casei de toleranță ar fi fraudat statul german cu aproximativ 18 milioane de euro.

…aproximativ 900 de polițiști, alături de inspectorii fiscului, au descins la Artemis – cel mai mare bordel din Germania, situat în capitala Berlin, transmite EuroNews.

Patronii sunt acuzaţi că n-au plătit taxele și impozitele către stat.

Cele mai mari sume s-au adunat din contribuţiile sociale ale femeilor care lucrează în bordel şi care nu ar mai fi fost achitate din 2006.

Printre infracțiunile cercetate se numără evaziunea fiscală, munca la negru și traficul de carne vie.   În total, au fost reținute 6 persoane – patru femei şi doi administratori ai bordelului.

Procurorii  precizează că femeile care lucrează acolo provin, în special, din estul Europei, Rusia și din câteva țări din Orientul Mijlociu.

Patronii bordelului sunt suspectați de legături cu „Îngerii Iadului” – o bandă de motocicliști care le-ar fi forțat pe unele fete să lucreze în casa de toleranță.

Germania a legalizat prostituţia în 2001 – atunci, cancelarul de la acea vreme Gerhard Schröder declara că acest “serviciu”  va schimba radical condiţiile în care lucrează femeile care se prostituează.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS