Raul Rusescu il da in judecata pe Gabi Muresan

Atacantul Stelei cere despagubiri financiare dupa ce a fost accidentat de mijlocasul lui ASA Targu Mures

Stelistul Raul Rusescu vrea sa il dea in judecata pe Gabriel Muresan, care i-a provocat o fractura de orbita ce il impiedica sa mai joace pana anul viitor. Presedintele ‘ros-albastrilor’ – Valeriu Argaseala anunta ca atacantul este hotarat sa ii ceara mijlocasului de la ASA Targu-Mures compensatii financiare – iar daca le va primi, va dona banii in scopuri caritabile. Rusescu a suferit de curand o operatie la ochi si momentan are probleme cu vederea. El a decis sa apeleze la instanta civila, dupa ce Gabi Muresan, care l-a lovit cu cotul in fata la un duel aerian, a fost iertat de Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal.

Fotbalistul muresenilor primise intial o suspendare de 16 etape la Comisia de Disciplina a FRF, dar sanctiunea s-a anulat apoi fiindca pe teren arbitrul Istvan Covacs ii aratase doar cartonas galben.

Muresan declara acum ca a incercat sa-si ceara scuze de nenumarate ori dar Raul Rusescu nu i-a raspuns la telefon. ‘N-am avut nici cea mai mica intentie sa-l accidentez. Sunt sigur ca daca eram eu cel lovit, n-ar mai fi aparut acest scandal’, mai spune fotbalistul lui ASA.