Răsfață o femeie specială din viața ta la Therme București

Între 1 și 8 martie, pe europafm.ro îți oferim ocazia să răsfeți o femeie specială din viața ta! Cu doar un click de mouse te poți înscrie pe europafm.ro pentru a câștiga unul din cele trei vouchere la Therme București, pentru 2 persoane, care oferă acces în Zona Elysium  pentru 3 ore.

Fă-i un cadou unei femei speciale din viața ta, fie că e mama, iubita, sora sau doar o prietenă apropiată, iar pe 8 martie, prin tragere la sorți, poți fi unul din cei 3 câștigători ai unui voucher pe care să îl împarți cu cine vrei și oricând vrei în luna martie.

La Therme București vă puteți bucura de cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care 1.400 de palmieri și alte specii unicat.

De 8 martie, Therme a pregătit un program de relaxare gândit special pentru ca fiecare femeie să se simtă mai răsfățată ca niciodată. Programul zilei cuprinde sesiuni de Go Pink Aqua Gym – o combinație de pași de dans și mișcări de Zumba, măști faciale cu argilă, infuzii cu uleiuri florale doar pentru doamne în sauna Provence, aufgussuri speciale la sauna Alhambra și multă stare de bine. Domnii sunt așteptați cu Cryo Mint la sauna Bavaria.

Câştigătorii sunt: Nicoleta Scripcaru, Delia Iacob şi Ştefan Avram. Felicitări!