Confidenţialitate

Răsfăț pentru doi de Ziua Îndrăgostiților

Europa FM și Premier Spa îți oferă răsfăț pentru doi, în luna februarie. Câștigă simplu acces pentru 1 zi, pentru două persoane,  la Premier Spa (Bucuresti, Bd. Ghencea, nr. 134),  dar și două ședinșe Relax Me 50′.

Fie că alegeți să sărbătiți pe 14 februarie Ziua Îndrăgostiților, pe 24 februarie Dragobetele sau pentru voi Ziua Îndrăgostiților este fiecare zi, aveți timp să alegeți oricând până pe 28 februarie cînd vreți să vă luați ziua de răsfăț în doi.

Premier SPA este primul concept fusion între Health Spa și Wellness Spa din Romania. Dispus pe trei niveluri, are o suprafață de 3.000 mp, 20 de cabinete de tratament și o multitudine de facilități menite să vă încânte simțurile și să va redea starea de bine: sauna finlandeză, biosauna, baie cu aburi, cabina thalasso, frigidarium, dușuri emoționale cu efecte vizuale și sonore, piscină și hidropiscină, bar.

Materialele naturale, lemnul cald, piatra semiprețioasă, luminile difuze și liniile fine creează ambianța propice pentru a evada din cotidian și a trăi momente unice de relaxare.

Câștigă prin tragere la sorți unul din cele 5 premii, oferite sub forma unui voucher care trebuie ridicat personal de la sediul Europa FM. Pentru ședințele de masaj este necesară o programare telefonică la numărul disponibil pe voucher.

Concurs câștigat de Micu Georgiana, Dragu Cristina, Bucataru Cosmina, Flore Daniel și Nicoară Valentina