Rapid si CFR Cluj au mai jucat doua amicale in Antalya

Ambele echipe feroviare nu au pierdut in Turcia

Rapid a terminal la egalitate, 1-1 amicalul din Antalya cu sarbii de la FK Radnicki si ramane cu o singura infrangere in 6 partide de pregatire. Golul ‘giulestenilor’ a fost marcat de Adrian Grigore in repriza a 2-a dupa ce adversarii deschisesera scorul la sfarsitul primei parti.

Antrenorul Razvan Lucescu a rulat tot lotul folosindu-i inclusiv pe portarul Vatca si pe Ovidiu Herea – abia refacut dupa operatia din Italia.

CFR Cluj a mai castigat un amical incantonamentul de iarna: 3-1 in fata slovacilor de la Kosice.

Scorul a fost deschis de capitanul Cadu in minutul 50, Muresan a facut 2-0 in minutul 63 cu un sut puternic de la distanta, iar tabela a inchis-o in minutul 82 Sougou, dupa o faza colectiva. Adversarii au marcat golul de onoare cu putin inaintea finalului, din lovitura libera.

Antrenorul Jorje Costa a facut doar 5 schimbari pe parcurs. Amintim, in penultimul meci amical, CFR Cluj a invins-o la penalty-uri pe MSK Zilina tot din Slovacia. Tot joi, dar in Spania, Poli Timisoara a pierdut meci din seria de 3 impotriva marilor echipe moscovite: 0-2 cu TSKA. Banatenii care evolueaza in liga a 2-a nu le-au putut face fata rusilor ce au infruntat-o pe Real Madrid in optimile Ligii Campionilor, iar acestia au marcat de doua ori prin Dzagoev, in minutele 16 si 49. Poli va mai juca in zilele urmatoare cu Dinamo Moscova si Spartak Moscova.