Rapid, sase etape dupa incidentele de la derby; Mihai Stoica, suspendat cinci luni

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a anuntat sanctiunile pentru incidentele de la derbyul etapei a 26-a dintre Rapid si Steaua

Rapid nu va avea spectatori in tribune la meciurile pe care le mai are de disputat acasa in acest sezon.

Clubul din Giulesti a fost aspru sanctionat in urma incidentelor de la derbyul cu Steaua – va juca sase partide cu portile inchise si va trebui sa plateasca o amenda de 70.000 de lei. Considerat la rindul sau vinovat pentru problemele de la jocul incheiat 1 la 1, managerul stelist Mihai Stoica a primit o suspendare de cinci luni, alaturi de o amenda de 10.000 de lei.

Rapid va disputa cu portile inchise meciurile cu CS Turnu Severin, Concordia Chiajna, U Cluj si Ceahlaul Piatra Neamt, plus alte doua partide din urmatoarea editie de campionat.

Derbyul dintre Rapid si Steaua a fost intrerupt timp de cinci minute din cauza obiectelor aruncate de fanii giulesteni in teren, Vlad Chiriches fiind nimerit cu o bricheta in frunte. MM Stoica a fost lovit si el cu un scaun iar Laurentiu Reghecampf a fost improscat cu continutul unei sticle de plastic.

Pentru implicarea sa in altercatia generala izbucnita inaintea intreruperii jocului, antrenorul Stelei va trebui sa plateasca o amenda de 320 de lei, la fel ca si team-managerul Marius Ianuli si tehnicianul Rapidului, Marian Rada. Managerul echipei din Giulesti, Danut Perja, s-a ales in plus cu o suspendare de o luna.