Rapid, retrogradata. Concordia Chiajna in Liga I in locul Rapidului

Potrivit MEDIAFAX, declarația a fost făcută de Primarul Chiajnei care este şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia.

Primarul Chiajnei şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce să joace în Liga I în locul FC Rapid.

‘Aşa cum v-am spus, noi am făcut toate demersurile necesare la TAS, iar acum câteva minute am primit un mesaj de la avocatul nostru care este acolo. TAS ne-a dat dreptate, nici nu îmi vine să cred. Mai fericit de atât nu ştiu când am fost. Concordia va juca în Liga I în locul Rapidului’, a spus Minea, pentru MEDIAFAX.

Oficialul grupării ilfovene a menţionat că formaţia Concordia va disputa partida din etapa a III-a cu Steaua în locul echipei Rapid. ‘Noi vom juca acum cu Steaua. Nu ştiu dacă meciul se va mai disputa sâmbătă. În aceste condiţii s-ar putea ca meciul să se reprogrameze, vă daţi seama. Nu ştiu, acum aşteptăm şi noi înştiinţarea oficială de la TAS’, a adăugat Mircea Minea.

Formaţia Rapid a învins, la 13 iulie, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I.

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat că deocamdată nu a fost informat oficial cu privire la decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv.