Rapid a transferat un brazilian

George Copos anunta ca mijlocasul ofenisv Renan Silva urmeaza sa semneze un contract si sa plece apoi cu echipa in cantonament.

”Eu sper ca va fi de valoarea lui Wesley, este un copil extraordinar, foarte tehnic”, a declarat patronul Rapidului si a subliniat ca este primul jucator transferat de la Flamengo, grupare cu care a semnat un parteneriat si de unde va mai veni un atacant.

In varsta de 23 de ani, Renan Silva a fost crescut de marele club din Rio de Janeiro dar a fost imprumutat in ultimele sezoane la diverse echipe din ligile inferioare.

Amintim, noul antrenor al Rapidului, Ioan Ovidiu Sabau a petrecut cateva zile in Brazilia unde a cautat fotbalisti pe care sa ii aduca in Giulesti.

George Copos declara ca va mai transfera in aceasta vara un fundas central si un portar si precizeaza ca fostul fundas al Stelei si al lui U Cluj, Octavian Abrudan a semnat un contract pe 3 ani.

In schimb, dupa ce a parasit la final de contarct Rapidul, fostul capitan, Marcos Antonio a fost legitimat de FC Nurenberg, echipa care joaca in Bundesliga.