Confidenţialitate

Ramona Dumitrescu recomandă o vizită în Veliko Târnovo | Recomandat de Europa FM

În Weekend cu Prietenii, Mihai Dinu aduce Recomandat de Europa FM, o serie de idei pentru vacanță, testate de colegi, vedete și persoane publice. De la cărți și albume muzicale, la destinații, rețete și experiențe noi.

Pentru cei care caută să călătoarească în această vară, Ramona Dumitrescu, a  noastră colegă de la Virgin Radio Romania, recomandă o vizită în vecini, unde în acest moment nu există restricții privind călătoriile și nici condiții speciale impuse la revenirea în țară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Destinația de vacanță pe care vi-o recomand este Orașul Țarilor, asa este cunoscut. Se numește Veliko Târnovo și se află în Bulgaria. Este un orășel de munte, aparent micuț, dar plin de viață, pentru că sunt mulți turiști și are așa un aer medieval, are o cetate superbă, niște străzi întortocheate care te duc cu gândul la Italia, e cu suișuri și coborâșuri a la Spania și cel mai mare plus este mâncarea bună, care vine în cantități mari și care mai e și ieftină, așa cum e și pe la noi.

A trebuit să merg în Bulgaria pentru a descoperi dovleceii în stil grecesc.  Trebuie neaparat să îi incercați dacă ajungeți acolo.

Și la întoarcerea către România,nu ratați orașul Ruse, pentru că pe lângă centrul foarte draguț și foarte Instagramabil, veți găsi și restaurantul Happy, de unde veți pleca cu siguranța cu o burtică foarte, foarte happy. Mâncare extraordinară și musai să încercați limonada lor”, spune Ramona Dumitrescu, realizatoare de programe la Virgin Radio Romania.