”Raftul cu milioane de cărți” : Sâmbătă – ”Variațiuni pe o temă de Vater-Puccini” , de Răzvan Petrescu

Duminică – ‘Aventurile lui Riki’, de Ana Maria Florea, o carte despre primii doi ani din viața cățelului autoarei, Riki.

În fiecare sâmbătă și duminică, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, îți prezentăm cele mai noi titluri din librării, pe care ai ocazia să le câștigi imediat după ce asculți prezentarea volumelor.

Sâmbătă, 28 septembrie. ‘Variațiuni pe o temă de Vater-Puccini’ – de Răzvan Petrescu.

O carte de interviuri, scrisă cu umor. Marius Chivu spune despre autorul Răvan Petrescu că ‘nu poți să-i iei un interviu. Tu îi pui o întrebare legată de viață sau artă, iar el îți răspunde cu o bucată de proză care fie te înspăimântă, fie te face să râzi cu lacrimi’.

Ascultăm acum o descriere a volumului ‘Variațiuni pe o temă de Vater-Puccini’ realizată de Miruna Meiroșu, reprezentanta editurii ‘Curtea Veche’ – AUDIO 1.

Duminică, 29 septembrie – alegem o carte cu un personaj tare simpatic: cățelul Riki. În volumul ‘Aventurile lui Riki’, de Ana Maria Florea, autoarea prezintă aventurile cățelului său în primii doi ani de viață.

Ascultăm o descriere a ‘Aventurilor lui Riki’, realizată de Ioana Schiau, reprezentanta editurii ‘Curtea Veche’ – AUDIO 2.

Câștigătorul îl veți afla după știrile de la 10.30.