Raftul cu milioane de cărți: ”Povestiri dintr-un buzunar” de Karel Capek & ”Poveste de Crăciun” de Charles Dickens

În fiecare sâmbătă și duminică, în emisiunea ‘O dimineață de Milioane’, Europa FM și editura Curtea Veche vă oferă două volume din literatura română sau din literatura universală.

Sâmbătă, 14 decembrie

Un hoț care lasă poezii în locul în care comite spargerile, în speranța că, într-o zi, va fi remarcat…

Iată numai un personaj dintre cele ce apar în volumul ‘Povestiri dintr-un buzunar’ &’Povestiri din celălalt buzunar’, de autorul ceh Karel Capek.

Înainte de a vă invita să câștigați acest volum, să ascultăm o descirere realizată de Ioana Schiau, reprezentanta editurii Curtea Veche – AUDIO 1.

Duminică, 15 decembrie

De pe ‘ Raftul cu milioane de cărți’ alegem, duminică, 15 decembrie, volumul ‘Poveste de Crăciun’ , de Charles Dickens.

Cei care iubesc poveștile, vor adora reîntâlnirea cu Scrooge și cu cele 3 spirite , ce reprezintă Crăciunul trecut, Crăciunul prezent…și Crăciunul viitor.

Înainte de a vă invita să câștigați acest volum, să ascultăm o descriere prezentată de Ioana Schiau, reprezentanta editurii Curtea Veche – AUDIO 2.

Cuvânt-înainte la prima ediţie (decembrie 1843) a Poveştii de Crăciun: ‘M-am străduit, în această cărţulie stranie, să provoc Spiritul unei Idei, care să-i încurajeze pe cititorii mei să le placă de ei înşişi, sau unora de alţii, sau de anotimp, sau de mine. Îmi doresc să le umple casele de bucurie şi nimeni să n-o lase din mână. Prietenul şi slujitorul lor credincios, C.D. ‘