”Raftul cu milioane de cărți” la IAȘI – Festivalul de Literatură a ajuns la final

Ileana Mălăncioiu, Ștefan Agopian, Cristian Teodorescu, Cristian Tudor Popescu, Stelian Tănase, Petru Cimpoeșu,Ioana Pârvulescu, Filip Florian – printre invitații ‘FILIT 2013’.

Peste 10.000 de persoane au participat la manifestările organizate în cadrul Festivalului Internațional de Literatură, în primele 4 zile – GALERIE FOTO.

De asemenea, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza are loc salonul de carte BOOKFEST, deschis în premieră la Iași.

Festivalul de literatură se va încheia în această seară la Teatrul ‘Vasile Alecsandri’, când va fi decernat premiul pentru cel mai îndrăgit roman al anului 2012.

‘Raftul cu milioane de cărți’ – rubrica permanentă a emisiunii ‘O diminieață de Milioane’ s-a mutat la Iași weekendul acesta.

Între autorii străini invitați s-a aflat Andrei Kurkov, care s-a întâlnit, sâmbătă, cu cititorii.

A fost re-lansată și cartea sa, ‘Prieten drag, tovarăș al răposatului’, pe care un ascultător Europa FM a câștigat-o sâmbătă, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’.

Ioana Schiau, reprezentanta editurii ‘Curtea Veche’, despre evenimentul de la IAȘI – AUDIO 1.

Duminică, în cadrul BOOKFEST Iași, a fost organizată o întâlnire pentru copii, cu lecturi din cărțile de povești foarte cunoscute.

Un ascultător EuropaFM a câștigat volumul ‘Alice în țara minunilor.Alice în țara din oglindă’, o carte ce reunește două povestiri.

Ioana Schiau, reprezentanta editurii Curtea Veche, despre evenimentul de la IAȘI – AUDIO 2.