Confidenţialitate

Putem noi, ca oameni, să știm ce se ascunde în spatele listelor de cumpărături? (P)

Alistotel, marele filosof al listelor de cumpărături, îți arată filosofia din spatele fiecărei comenzi de la Carrefour prin Bringo.

Te-ai întrebat vreodată ce spune lista ta de cumpărături despre tine?

Alistotel, marele filosof al listelor de cumpărături e aici să ne învețe că viața bate lista, odată cu primul show inspirat din liste reale.

Este cel care s-a uitat primul la listele de cumpărături și a văzut ce se ascunde în spatele lor, pentru că nicio listă nu e doar o listă. E un plan de vacanță, e un moment așteptat sau neașteptat – în care trebuie să o scoți cumva la capăt. Poate e o cină în familie, una spontană sau una de care ai uitat. Poate e un mic dejun pe fugă, după ce ți-au scăpat din mână ouăle pe care le mai aveai în frigider.

Cu fiecare episod, fiecare listă de cumpărături de la Carrefour prin Bringo se transformă într-o învățătură sau filozofie inspirată de momentele tale din viață. Alistotel e acolo să vadă dincolo de produsele din coș. Pentru că în viață nu e despre ce comanzi, e despre ce trăiești.

Comandă de la Carrefour prin Bringo

Alistotel știe că viața este, de fapt, mult mai simplă decât am crede. Și e cu atât mai simplă acum, când poți să îți faci cumpărăturile online de la Carrefour prin Bringo și să le primești chiar la tine acasă.
Pentru momentele când tu ai altceva de pregătit, momentele când vrei să te odihnești sau să te concentrezi pe alte activități, Carrefour și Bringo sunt alături de tine, ocupându-se de cumpărăturile de alimente și produse necesare, dar și cu beneficii extinse la comenzile online.

Direct de pe canapea, din pauza de prânz sau înainte să te apuci să pregătești masa pentru cei dragi, îți poți comanda produsele preferate de la Carrefour prin website-ul sau aplicația Bringo (disponibilă gratuit în App Store și în Google Play), iar un shopper personal face cumpărăturile pentru tine ca și cum le-ai face tu, pentru tine. Poți opta între livrarea cumpărăturilor acasă sau Click & Collect.

În total, peste 100 magazine Carrefour în toate cele trei formate – Hipermarket, Market și Market Express – din 37 de orașe din țară, sunt incluse în platforma Bringo la nivel național. În aplicația Bringo, pentru toate orașele, ai opțiunea unui hipermarket Carrefour, cu livrarea tradițională în 90 de minute și contra unui cost standard de 19,99 lei, iar dacă ești din București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov sau Constanța ai și noile opțiuni de supermarketuri și marketuri express de proximitate, cu livrare rapidă, în 30 de minute, în schimbul unui cost redus de 9.99 lei. Mai mult, poți plăti cash, prin card la livrare sau online, iar prima comandă este gratuită pentru noii utilizatori, dacă introduc codul „bunvenit1” în aplicația Bringo, în cazul comenzilor de peste 99 lei.

Nimic mai simplu! Tu comanzi, Carrefour îți pregătește cumpărăturile, Bringo le aduce, iar Alistotel dă filosofiile aici.