Confidenţialitate

Pușcaș Smaranda este Învățătoarea Anului 2021 | VIDEO

Miercuri, într-o transmisiune în direct pe Facebook, Mirela Retegan, realizatoarea emisiunii Antrenorul Părinților, de la Europa FM, a anunțat câștigătoarea titlului de Învățătoarea Anului 2021. Pe siteul dedicat acestui concurs a putut să fie nominalizat orice cadru didactic din învățământul primar, indiferent că predă în sistemul educațional de stat ori privat.

Pușcaș Smaranda, de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ceuşianu”, din Reghin, este Învățătoarea Anului 2021.

”Am trăit ultimele 2 ore într-un imens amalgam de sentimente. La început nu am înțeles de ce Facebookul e inundat de numele meu. Nu știam nimic de nominalizarea mea. Apoi au început să vină comentariile voastre. Ale prietenilor mei cunoscuți și necunoscuți. E a treia oara în viață când plâng de bucurie. Elevii mei vor avea cel mai frumos sfârșit de an școlar din viața lor. Mie îmi râde sufletul de bucurie azi! Prietenii girafelor așteaptă în clasa lor Gașca Zurli!”, a comentat învățătoarea Pușcaș Smaranda, pe Facebook.

Copiii din clasa învățătoarei vor primi cadou o întâlnire cu Gașca Zurli, chiar în sala lor de clasă. Fiecare elev va primi daruri de la Gașca Zurli, la fel și Învățătoarea Anului 2021.

Momentul înmânării diplomei de Învățătoarea Anului 2021 va avea loc la școala unde predă câștigătorul, în prezența tuturor elevilor, a părinților și a celorlalte cadre didactice din școală. Momentul va fi cu totul special, pentru că elevii se vor bucura de personajele din Gașca Zurli, iar părinții vor putea să stea de vorbă cu Mirela Retegan.

Învățătoarea Anului 2021 este un proiect susținut de Europa FM.