Confidenţialitate

Purina: Descoperă diferența pe care o poate face nutriția (P)

Timp de peste 90 de ani, oamenii de știință de la Purina au căutat noi modalități inovatoare de a prelungi viață pisicilor și a câinilor, prin puterea nutriției.

Gama PURINA® PRO PLAN® a fost creată pentru a le pune la dispoziția proprietarilor de animale din întreagă lume ultimele lor descoperiri. Deoarece credem că hrană potrivită este punctul de plecare pentru o sănătate optimă, fiecare dietă Purina este garantat că asigură 100% din nutrienții esențiali de care au nevoie animalele de companie.

Prin personalizarea nivelelor de nutrienți specifici pentru a îndeplini nevoile precise ale diferitelor animale de companie în fiecare etapă a vieții lor, gama PURINA® PRO PLAN® oferă nutriție optimă și permite proprietarilor să le ofere animalelor adevărate beneficii pentru sănătate, care susțin starea de bine pe termen lung.

Oferă-i puiului tău de câine un start optim în viață cu hrana PURINA PRO PLAN PUPPY. Această hrană este special concepută pentru a ajută la întărirea imunității naturale în lupta cu provocările de zi cu zi.

Primele luni din viață unui câine (sau primii doi ani în cazul unei rase de talie mare) sunt vitale pentru sănătatea lui pe termen lung. Câinele tău poate avea nevoie de o cantitate de trei ori mai mare de calorii, proteine, vitamine și minerale pe kilogram, față de un câine adult. Are totodată nevoie de o nutriție specifică pentru dinți, oase și mușchi.

Majoritatea hranei disponibile în comerț conține toate substanțele nutritive de care are nevoie câinele pentru o dietă completă și echilibrată, dar este recomandat să verifici ingredientele atunci când cumperi hrană pentru câinele tău. Asigura-te că sunt prezente proteine și cereale, precum orezul, și că acestea sunt de bună calitate. Ar trebui să verifici și nivelul de energie oferit și cantitatea de minerale.

PURINA® PRO PLAN® Puppy cu OPTISTART® este creată științific pentru a oferi toate substanțele nutritive de care are nevoie câinele tău pentru a crește sănătos. Aceasta conține OPTISTART®, un mix de ingrediente ce include Colostru – un nutrient obținut din primul lapte al mamei, care ajută la dezvoltarea sistemului imunitar în primul an de viață.

Beneficii pe termen lung:

  • Cu colostru, ingredient specific pentru susținerea imunității naturale și a sănătății pe termen lung
  • Susține sistemul imunitar al puilor de câine, aflat în dezvoltare, să reacționeze mai eficient
  • Creat special pentru îngrijirea dentiției
  • O combinație de nutrienți esențiali, care ajută la susținerea sănătății articulațiilor, necesară stilului de viață activ al puiului de câine.

Sfaturile specialistului veterinar: